Komentáře

Plánované změny v systému svozu odpadových nádob — 3 komentáře

  1. Vážení dnes cca 9.30 najelo velké auto ke kontejnerům vedle samošky a s výmluvou že má chatu na mackově hoře a nemá to kam dávat se rozhodl naplnit naše popelnice. V tomto mu bylo zabráněno přímo mnou jelikož jsem neváhal a okamžitě volal městskou policii. Hoši dorazili asi za pět minut a vzali řízení pod sebe. To co se chystal naházet do kontejnerů, které byli od dnešního rána vyvezeny, by se tam suvereně nevešlo. Suť, pytle od betonu, umělohmotné pytle i kýble s všelijakym odpadem jenom ne tříděným. Doufám že jsem ho viděl naposledy. Zdavim

  2. Nevyvežení kontejneru na Mackově hoře NESOUVISÍ s plánovanými změnami v odpadovém hospodářství. Ty jsou orientovány „trošku jiným směrem“, které jsou popsány na našich stránkách nebo na stránkách http://www.novestraseci.info . Pokud kontejner nebyl vyvezen, doporučuji zavolat na odbor investic nebo přímo svozové společnosti MPS. Za odvoz kontejneru město platí, tak nevím, proč by neměl být svážen.
    Hovořil jsem s p. Poštou a p. Boháčkem a pokud není kontejner vyvežen, občané/město volají obyčejně následující pracovní den.
    P. tajemník a p. Kaválek z odboru investic mají dovolenou, tak jsem si dovolil do MPS zavolat osobně. Zítra zjistím více informací – odpovědný pracovník nebyl již v práci.

    Pokud uvádíte, že kontejner není několik týdnů vyvážen, je to vážná záležitost. Chápu Vaše rozhořčení, ale to že není kontejner vyvežen, se může úřad dozvědět právě od Vás, tedy pokud v této oblasti „nějaký úředník nemá chatu“. Proto prosím pro příště informovat úřad okamžitě po zjištění této skutečnosti tak, aby mohlo město kontaktovat svozovou společnost a zajistit nápravu.

    Pí. Kvitová, prosím, zavolejte mi na tel. 605 947429. Děkuji . Bureš

  3. Máme chatu na Mackově hoře. Je tam kontejner cca pro deset chat,který byl vyvážen většinou jednou týdně. Posledních několik týdnů je kontejner přeplněný,odpadky všude kolem a nikdo ho nevyváží. Všichni za odvoz odpadu platíme za každou chatu 480 Kč,tak se ptám proč nejsou odpadky vyváženy?,nebo co se děje? Děkuji I.Kvitová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..