Podtrženo, sečteno!

Okenko4Okénko MPR-RPM, 12.10.2014

Tentokrát to sčítání trvalo déle než obvykle a konečné výsledky voleb zveřejnil statistický úřad až kolem jedenácté hodiny. Poslední okrsek však již jen potvrdil pořadí ze tří předchozích: výrazně zvítězila ČSSD, naše hnutí skončilo na druhém místě a obhájilo pět mandátů z předchozího volebního období.

Jak dopadla městská „koalice“ a „opozice“? Koalice, tedy sdružení, která podepsala programové prohlášení (ČSSD, KDU+SZ, MPR-RPM, TOP09 a Závislí) si polepšila o 4 mandáty (ze 13 na 17). Oproti tomu zisk subjektů, které se vůči politice současného vedení města ostře vymezovaly (ODS a sdružení SNK) poklesl z dosavadních 6 mandátů na pouhé dva.

Myslíme, že to je jasné vysvědčení dosavadnímu vedení města. Cesta, nastoupená před čtyřmi lety, je správná a občané si přejí, aby se v ní pokračovalo.

Naše sdružení je připraveno se i nadále podílet na vedení města a prosazovat zde naše základní principy: prosperitu, rozum a slušnost. Konkrétní uspořádání bude výsledkem povolebních vyjednávání, o nichž Vás zde budeme pravidelně informovat.

Pojďme to dotáhnout!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..