Nové Strašecí, jdeme volit!

Okenko4Okénko J. Kleindiensta 9.10.2014

Po čtyřech letech jsou tu další komunální volby. Tento pátek a sobotu budeme vybírat 21 spoluobčanů, kteří budou o město pečovat jako naši zastupitelé. Dáme jim důvěru, aby za nás rozhodovali o mnoha podstatných věcech. Od chodníků po nová hřiště, od stavby kanalizace po strašeckou zeleň, od změn na náměstí po vylepšování polikliniky.

Díky všem Vám, kteří ctíte právo voliče a ke komunálním volbám chodíte. Jistě přijdete i tentokrát. O to víc naléhám na Vás ostatní, kteří se voleb obvykle neúčastníte (a v našem městě jste to každý druhý). Přijďte prosím volit! Možná jste otráveni z celostátní politiky, možná si říkáte, že jeden hlas nemá cenu, že se nic nezmění. Skepse ale nikdy nic nevybudovala. Hlas vhozený dobrému programu ano. Nikomu z nás není přece jedno kde budeme s rodinou vyrůstat, žít a stárnout.

Před čtyřmi lety jsme vzali město do ruky a spolu s kolegy z koalice dokázali otevřeností, slušností a pracovitostí přivést Nové Strašecí k rozmachu. Bylo to možné jen díky jednomu každému hlasu, který jsme ve volbách dostali. V pátek a sobotu si jdeme pro další porci vaší důvěry. Víte, že ji nezklameme. A to vše nové ve městě by mohlo zbývající skeptiky přesvědčit, že i jejich hlas může mít cenu.

Uvidíme se u voleb.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..