Rekonstrukce místních komunikací

Veřejná zakázka na stavební práce „Rekonstrukce místních komunikací v ulicích Ke Stadionu, U Školy a Poděbradova, Nové Strašecí“

Městu byla přiznána dotace v rámci výzvy č. 68 Regionálního operačního programu Střední Čechy v oblasti podpory – 1.1 Regionální dopravní infrastruktura na projekt „Rekonstrukce místních komunikací v ulicích Ke Stadionu, U Školy a Poděbradova, Nové Strašecí“ (cena dle zpracovaného rozpočtu 13.694.657,- Kč. Dotace je poskytována ve výši 72,5 % z uznatelných nákladů. Na základě usnesení č. 812 z 15. 4. 2013 byla uzavřena mandátní smlouva na zajištění a realizaci zadavatelských činností vyplývajících z příslušných ustanovení zákona o veřejných zakázkách pro zadání veřejné zakázky na stavební práce pro výše uvedený projekt s firmou GORDION s. r. o. Na základě smluvního vztahu spol. GORDION, s. r. o., vypracovala pro potřeby veřejné soutěže zadávací dokumentaci, která byla předložena dne 5. 8. 2013 ke kontrole Úřadu regionální rady regionu soudržnosti NUTS 2 Střední Čechy, který k ní nemá připomínek a dovoluje zahájit zadávací řízení.

Veřejná zakázka  je podlimitní veřejnou zakázkou na stavební práce, ve smyslu zákona o veřejných zakázkách. Předmětná veřejná zakázka je připravena v otevřeném řízení. V zadávací dokumentaci je navrženo základní hodnotící kritérium – nejnižší nabídková cena.

Po projednání rada města souhlasila se zněním zadávací dokumentace a obchodních podmínek otevřené podlimitní veřejné zakázky na stavební práce „Rekonstrukce místních komunikací v ulicích Ke Stadionu, U Školy a Poděbradova, Nové Strašecí“, stanovila základní hodnotící kritérium – nejnižší nabídková cena a  lhůtu pro podání nabídek ve veřejné zakázce  25 dnů od oznámení veřejné zakázky na Věstníku veřejných zakázek.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..