Změna na postu zastupitele

Na postu čtvrtého nastupitele za MPR-RPM nastala změna. Eliška Kodyšová odstoupila a na její místo nastupuje první náhradník Zdeněk Doležal. Eliška důvody své rezignace zastupitelům vysvětlila takto:

„Mé důvody jsou osobní, v mém pracovním i nepracovním životě se teď toho děje hodně, a potřebuji ubrat. Každopádně přeji stávající koalici hodně zdaru i v nové sestavě, a jsem otevřená i případné dílčí spolupráci na konkrétních sociálních či rodinných tématech. Bylo mi ctí se s vámi potkávat na zastupitelstvu, a přeji vám vše dobré“

Eliško, velice Ti děkujeme za obětavé působení v roli zastupitelky města takřka šest let a přejeme, ať Ti tento krok pomůže nalézt chybějící čas a energii na mnoho dalších prospěšných aktivit, kterým se věnuješ!

Zdeněk Doležal působil osm let jako předseda komise pro informovanost a komunikaci a organizátor městské ankety a ve své roli zastupitele by rád zdokonalil komunikaci mezi občany a úřadem s využitím digitálních technologií (jak se to teď, v době pandemie hodí). A jako průvodce při návštěvách partnerského města Welden, člen komise pro turistiku a zahraniční styky a současně vysokošlokslý pedagog, by velice rád dosáhl navázání spolupráce mezi naší a bavorskou školou.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..