Postoj MPR-RPM – diskuze „Debata kandidátů na nového starostu“

Volební sdružení Město pro rodinu – rodina pro město se nezúčastní debaty lídrů volebních uskupení, pořádané sdružením Společně pro Nové Strašecí a Pecínov. Důvodem našeho rozhodnutí je nestandardní způsob svolání této akce, který nevnímáme jako základ pro věcnou a vyváženou diskusi. Máme s organizací veřejných diskusí určité zkušenosti. Vždy jsme se snažili navrhnout termín předem a společně s těmi, kdo měli k tématu co říci.

Zde je vše přesně naopak. Už poněkud sugestivní označení „debata kandidátů na nového starostu“ a skutečnost, že lídři byli pozváni formou veřejného dopisu na předem stanovený čas a místo, naznačuje nedostatek respektu. Výsledkem tohoto přístupu je, že některým pozvaným – jak jsme se dozvěděli – koliduje pevně stanovený termín s jinými povinnostmi. Nemáme zájem účastnit se této předvolební akce, jejíž dosavadní způsob organizace a propagace nekoresponduje s naší představou o kultivované debatě.


Komentáře

Postoj MPR-RPM – diskuze „Debata kandidátů na nového starostu“ — 1 komentář

  1. Vy v té kolaici mluvíte do písmene stejně jako ČSSD – KOPÍRUJETE SI TY STATUSY vzájemně ??? Máte opravdu lídra na starostu nebo chcete dál zůstat v koalici – řekněto veřejně…
    Co Vám přijde nestandardní na pozvánce a organizaci…a pokud nemůže přijít lídr kandidátky, tak č. 2 nebo 3 na kandidátce má zakázáno hovořit a vystupovat ?!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..