Vodovod II. etapa, doplnění

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Nové Strašecí – vodovod II. etapa, doplnění – výsledek veřejné soutěže

Na základě usnesení Rady města ze dne 22. 8. 2016 byla dne 23. 8. 2016 vyhlášena veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce, Nové Strašecí – vodovod II. etapa, doplnění. Jedná se o doplnění rozvodů veřejného vodovodu ve městě úseky v ul. Na Hrázi, a zokruhování stávajících vodovodních řadů v ul. Družstevní a Jungmanova v celkové délce 141m.

Město má podanou žádost o dotační podporu na realizaci předmětné stavební akce u Ministerstva zemědělství ČR, Program 129 250. Jedním z požadovaných dokladů je výběr dodavatele stavby.Ve veřejné soutěži bylo vyzváno k předložení nabídky 5 uchazečů.

Výzva k podání nabídky byla současně zveřejněna na Profilu zadavatele.Lhůta pro předložení nabídek byla stanovena do 9. 9. 2016.

Ve lhůtě pro podání nabídek byly do podatelny MěÚ doručeny 2 nabídky uchazečů.

Dne 16. 9. 2016 proběhlo jednání hodnotící komise ve věci otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a posouzení a hodnocení nabídek.

Hodnotící komise na základě provedeného hodnocení konstatovala, že podle stanoveného hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny bez DPH, uvedeného v zadávací dokumentaci, byla jako nejvýhodnější vyhodnocena nabídka společnosti ESTA spol. s. r. o Kladno, s nabídkovou cenou 748.631,14 Kč bez DPH. Rada města tuto nabídku schválila a uložila starostovi podepsat smlouvu o dílo.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..