Rekonstrukce chodníku v ul. Čsl. armády, v úseku od ulice Zahradní k ulici U Mlýna

Společnost ČEZ Distribuce, a. s., v druhé polovině listopadu zahájila realizaci stavby „Kabelové vedení NN pro pozemky parc. č. 398/5, 398/6 a 398/7 v kat. území Nové Strašecí“. Předmětem této stavby je pokládka kabelového vedení v chodníku podél ul. Čsl. armády, a to v úseku od ulice Zahradní k ulici U Mlýna. Délka chodníku, který je stavbou dotčen – 260 bm, parc. č. 406/28 a 406/10 v kat. území Nové Strašecí. Stavbu provádí společnost Elektromont Matějka, a. s., pokládka kabelového vedení má být dokončena do 31. 12. 2012.

Na základě městem stanovených podmínek pro realizaci stavby investor uhradí rekonstrukci chodníku po pokládce kabelového vedení do šíře 1,5 m.

Na základě předchozích jednání mezi městem, zastoupeným OI MěÚ, Elektromontem Matějka, a. s., a TSNS, bylo dohodnuto, zejména s přihlédnutím k ročnímu období a panujícím klimatickým podmínkám, že rekonstrukci chodníku zajistí TSNS na jaře příštího roku (jak to bude umožněno klimatickými podmínkami), jelikož do 31. 12. 2012 rekonstrukci chodníku (pokládku zámkové dlažby včetně podkladních vrstev, výměnu obrubníků) není možné realizovat.

V souvislosti s rekonstrukcí chodníku je třeba provést i rekonstrukci VO, která byla TSNS oceněna na 382.162,- Kč včetně DPH. I tato částka byla nárokována u finančního odboru k zapracování do rozpočtu města pro rok 2013.

(Tisková zpráva)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..