Změna stavby před dokončením – parkoviště v „Křivoklátském sídlišti“

Společnost Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. zajišťovaly pro město Nové Strašecí stavbu Terénní úpravy  – odstavná plocha Křivoklátská ( dále jen parkoviště „Křivoklátské sídliště“). Po vyměření pozemku parkoviště  a následně při realizaci stavby jednatelé společnosti Technické služby Nové Strašecí, s.r.o. zjistili, že je možné využít, městský pozemek ( jeho plochu )  v maximální možné míře na parkování vozidel a tím dosáhnout většího počtu  parkovací místa než bylo uvažováno  v původním projektu. Z původně projektovaných 41 míst na 53 míst. Vzhledem k akutnímu nedostatku parkovacích míst v „Křivoklátském sídlišti“ bylo žádoucí této možnosti využít.

Projekční kancelář sdružení KP PROJEKT Rakovník, Ing. Libor Křižák provedla dopracování situace, průvodní zprávy a výkazu výměr dle skutečného stavu.

Původní cena rozpočtu byla 238.116 ,- Kč bez DPH na 41 parkovacích míst  .

Rozšířením na 53 parkovacích míst se cena zvýšila na 299.319,- Kč . Parkoviště je hotové a otevřené zatím do konce roku k bezplatnému využití. Mezi občany Křivoklátského sídliště byla uskutečněna anketa, která se týkala parkování, nyní bude vyhodnocena a na jejím základě bude rada rozhodovat o případných změnách v parkování na tomto sídlišti.

(Tisková zpráva)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..